I sommer går det båt til Dale fra Stavanger

Lørdag og søndag kan du ta båt fra vågen i Stavanger til Dale. Avreise fra Stavanger kl 09.00 og retur fra Dale kl 15.30.

Herlige Dale fra lufta

Her kan du kjøpe billetter

Oi, det var mange timer tenker du kanskje? Neida. Når en kommer til Dale er det mye å se på. Området er utrustet med nye informasjonsskilt hvor en kan lese litt om historien til bygningene og plassen, Dalsnuten ligger å venter på besøk (ca 1 time til toppen), en kan besøke koselige Dale Kafé (åpent kl. 13.00-16.00) som ligger i gamle kolonien, er det pent vær er det nydelige badeforhold i Dalevågen (15 min tur fra eplehagen), eller en kan ta den litt lengre turen til Resasteinen eller til Lifjell. Her er bare muligheter. Velkommen til Dale, med båt, buss eller bil.

Mange har prøvd denne kjekke ruta. Vi håper mange flere vil benytte seg av dette tilbudet. Velkommen!