Med naturen som nabo

​Han var Årets Eventyrer 2017. Nå planlegger Marius Fuglestad nye spennende ekspedisjoner. Derfor har han bosatt seg på Dale, hvor han finner flott natur og utfordringer - rett utenfor døren!


- Her har jeg alt jeg trenger, sier eventyreren fra Sandnes som nylig har innledet et spennende samarbeid med Dale Utvikling.

27 år gamle Marius har nettopp flyttet inn i leilighet på Dale. Med dette som utgangspunkt skal han trene og forberede seg på nye ekspedisjoner i inn- og utland. Det betyr mange timer hver uke ute i naturen - i skog og mark, i fjellet, eller for den saks skyld på fjorden. 

Nærhet til naturopplevelser betyr mye for meg, sier Marius som også ønsker andre velkommen her. Denne våren kan Dale Utvikling og ham selv et samarbeid med Skeiene ungdomsskole, hvor elever i friluftsfaget vil innta Dale og lære seg mer om det å bruke naturen. 

Senere i vår legger Marius ut på en fantastisk rulleskitur fra Gibraltar til Sandnes. Klaffer planene, når han hjembyen under årets Blink-festival.